Skip to main content

Vereniging

Musicbox bij jouw vereniging
Op zoek naar nieuwe manieren om de begroting van je vereniging rond te krijgen? Dan is meedoen aan MusicBox iets voor jullie. Een uniek principe, waarbij je met zijn allen zorgt voor een gezonde financiële toekomst van de vereniging. De leden en achterban van je vereniging sluiten hun verzekeringspakket af bij MusicBox en voor ieder jaar dat zij geen schade claimen ontvangt jouw vereniging €100,-. Reken maar eens uit wat dat op jaarbasis kan zijn!

Kosten voor instrumentenfondsen, huur en onderhoud repetitieruimtes, energielasten, kleding, uitvoeringen, promotie, bij de meeste verenigingen wil het geld wel rollen. Het is allang niet meer vanzelfsprekend dat de begroting ieder jaar rondkomt met bijdragen van gemeenten, vaste subsidies en lidmaatschapsgeld. Als vereniging moet je met je tijd meegaan, en vooral innoveren om voor subsidie in aanmerking te blijven komen. Dat is niet erg natuurlijk, maar het betekent wel dat er voor een groot deel van de vaste kosten een structurele oplossing moet komen. Meedoen aan MusicBox kan de oplossing zijn voor uw vereniging. Mits u natuurlijk voldoende leden beweegt om actief mee te doen!

Weten hoe Musicbox ook voor jouw vereniging kan werken? Neem dan contact op.

Verzekeringen voor jouw vereniging
Daarnaast kun je uiteraard bij ons ook terecht voor advies over alle verzekeringen die je als vereniging of organisatie mogelijk nodig hebt.

Denk hierbij aan de volgende risico’s:

  • (Bestuurders) aansprakelijkheid;
  • Evenementen;
  • Gebouwen en inhoud;
  • Reis en ongevallen;
  • Instrumenten, uniformen en overige toebehoren.

Voor al deze risico’s heeft Musicbox zeer complete en scherpe verzekeringen. Wij adviseren jullie graag over wat verstandig is om te verzekeren en een vergelijk met je bestaande verzekeringen is zeker de moeite waard!

We willen je speciaal wijzen op de instrumentenverzekering van Musicbox. Deze is uniek in heel Nederland wat betreft de voorwaarden en premie. Hier vertellen we je graag meer over!

Reden genoeg om in contact te komen met Musicbox.

Neem contact met ons op

Contactgegevens
Back to top