Skip to main content

Musicbox! De naam zegt het al; als verzekeringstussenpersoon hebben wij passie voor muziek EN wij hebben een droom… Wij willen muziekverenigingen financieel ondersteunen en daarnaast verzekeren stiekem leuker maken.

Verzeker jouw vereniging van een gezonde toekomst!
Je kent het vast wel, zo’n restitutiepolis: een jaar lang geen gebruik gemaakt van je verzekering, en jij krijgt een bedrag terug op je rekening. Dat is mooi, zo’n extraatje, maar wat nu als je jouw vereniging hiermee kunt steunen? Want je huis, auto, inboedel en aansprakelijkheid moet je nu eenmaal verzekeren. Dan kun je het beter leuk maken! En niet alleen jij kunt een Musicbox verzekeringspakket afsluiten, iedereen in je omgeving. Jij bepaalt zelf welke vereniging je steunt.

Hoe werkt het dan?
De leden en achterban van je vereniging sluiten hun verzekeringspakket af bij Musicbox en voor ieder jaar dat zij geen schade claimen ontvangt jouw vereniging €100,-. Reken maar eens uit wat dat op jaarbasis kan zijn!  

Dus hoog tijd om dit aan anderen te vertellen. Vanaf nu zit je niet meer verlegen om een praatje bij verjaardagen, feestjes, in de supermarkt of op het schoolplein: spread the news! Dus vraag je familie, vrienden, kapper, bakker, kennissen en waarom ook niet: je collega’s om mee te doen met Musicbox en jouw vereniging te steunen.

Weten hoe Musicbox ook voor jouw vereniging kan werken? Neem dan contact op.

€100 voor jouw passie, hoe werkt dat?

Back to top